Sohbet Girişi

Türkiye Burada Ortam Kuruyor

kullanıcı
şifre
ZSohbet V2   ZSohbet V1
mirc indirFarklı Sürümle Bağlan mirc indirMirc İndir

Tutkum Sohbet Odaları

Tutkum Sohbet Odaları

Tutkum Sohbet Odaları

Tutkum Sohbet Odaları chat dünyasının yeni gözdesi olarak sohbet siteleri arasında adeta bir dolunay gibi parlamaya devam ediyor.

Yada Tutkulu ve hırslı insanların yer aldığı, ortam.org bünyemizdeki tutkum sohbet odalarına ev sahipliği yapıyor olmanın haklı gurur ve kıvancını hep beraber taşıyoruz. Tutkum sohbet odalarında bir çok kişinin yaptığı hatalardan birisi de burnundan kıl aldırmaz bir hava içerisinde, başkalarını umursamaz ve dik başlı tutum içerisinde sohbet etmeye çalışmaktır.

Umarım sizler de bu hataya düşmezsiniz. Güzel kardeşim burada Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz veya ülkeler yıkıp ülkeler kurmuyoruz. Hayırdır bu afran tafran kime? Neden bu kadar kasılıyorsun? Biraz rahatla, çayından iki yudum al, normal yurdum insanı gibi mütevazi sohbet etmeye başla.

Çünkü eğer bu halde devam edersen, sohbet odalarında kendine hiç bir arkadaş bulamazsın. Değerli kardeşlerim; mükemmeliyetçi olmayın yani kendinizi mükemmel biri gibi göstermeye çalışmayın. İnsanların çoğunluğu havalı ve egosu tavan yapmış insanlardan hoşlanmaz.

Tutkum Chat Siteleri

Her bakımdan parlatılmış, cilalanmış bir sohbet konusu seçmeyi bırakın, sohbet akışı olağan bir şekilde ilerlesin ki herkes iştirak etsin ve ortaya koyu sohbet ortamı çıksın. Burada kimse sizden edebi bir eser hakkında konuşmanızı veya konferans vermenizi istemiyor.

Ortam.Org Tutkum sohbet odalarında bizler gündelik hayatın akışı ile alakalı, ülke gündemi veya hava durumu ile alakalı konulardan bahsediyoruz. Elbette her insan, aynı ortamda bulunan diğer insanlara karşı güzel hitaplarda bulunmak, onları etki altına almak ister.

Bir çoğu da kendi fikirlerinin doğruluğunu sonuna kadar savunur ve diğerlerine bunu aşılamaya, empoze etmeye çalışırlar. Fakat bu son derece sakat bir durumdur. Bana göre kendi fikir ve düşüncelerini diğer insanlara dayatma yoluyla benimsetmeye çalışmak son derece iğrite bir durumdur.

İnsanlarla iletişim ve sohbet konularında Aktörler ilginç yeteneklere sahiptirler, kendimize onları örnek almalıyız. Bir aktör, kariyerini, hissettiklerini etkili bir şekilde nasıl dışa vuracağını çok iyi bilir. Yani demek istiyorum ki bir tutkum sohbet ortamını yönetmek için hızlı bir hareket kabiliyetine sahip olmalısınız.

Tutkum Sohbet Odaları

Tutkum Sohbet Odaları

Mehmet GÜÇKIRAN 684 Defa Okundu
Cevap bırakın