Sohbet Girişi

Türkiye Burada Ortam Kuruyor

kullanıcı
şifre
ZSohbet V2   ZSohbet V1
mirc indirFarklı Sürümle Bağlan mirc indirMirc İndir

Memurlarla Sohbet Odaları

Memurlarla Sohbet Odaları

Memurlarla Sohbet Odaları

Memurlarla sohbet odaları ve chat odalarına hoş geldiniz. Memurlar, devletin her kademesinde kamu adına çalışan maaşlı kişilere verilen isimdir.

Bir memurla sohbet etmek başka insanlarla sohbet etmeye benzese de bazı farklı nüanslar vardır. Çünkü memur, belli bir eğitim ve kültür birikimine erişmiş, aynı zamanda devlet terbiyesi almış bir kişidir.

Bir memurla sohbet ederken langır lungur bodoslama konuya girilmez ve ciddiyetten taviz verilmez. Ayrıca görevi başında bir memuru boş sözlerle oyalamak, onu lafa söze tutarak görevini yapmasına engel olmak hem ayıptır, hem de suçtur.

Memurlar Mesai Saatlerinde Chat Sitelerine Girerse

Buraya kadar memurumuzu övdük ve savunduk, memur için elimizden geleni söyledik. Memurlarla sohbet konusunda dikkat edilmesi gereken hususları sıraladık.

Amma velakin şimdi olaya başka bir yönden bakalım. Bir çok devlet dairesinde bilgisayar başında olan memur kardeşlerimiz maalesef mesai saatleri içerisinde chat sitelerine girmemelidir.

Chat sohbet yapma sevdasından bir türlü vazgeçmiyorlar. Asli görevi devlet adına vatandaşlara yardımcı olmak olan bu devlet memurları, yapılan ikaz ve uyarılara rağmen, yayımlanan genelgelere rağmen chat sitelerine girmekten geri kalmıyorlar.

Memurların Sohbet Sitelerine Girmesi ve Vatandaşın Mağdur Olması

Memurların mesai saatinde chat sohbet yapması, bir çok vatandaşın mağdur olmasına ve tepki vermesine neden olmuştur. Fakat sohbet sitelerine girmeye son derece meraklı memurlar, indirdikleri programlarla yine çaktırmadan sohbet sitelerine girmektedirler.

Vatandaşlar ise bu duruma oldukça tepki göstermektedirler. Çünkü bir türlü işlerini yaptıramadıklarından yakınmaktadırlar. Aslında devletin her kademesinde görevli memurların chat sitelerine girerek zamanlarını boşa heba etmeleri ve vatandaşların işlerini aksatmaları hem ahlaken, hem de hukuken büyük bir ayıp ve suçtur.

Memur İşini Yapmalı, Chat Sitelerinden Uzak Durmalıdır

Sevgili memur kardeşim; mesai saatleri dışında memurlarla sohbet sitemize gelerek istediğin kadar chat sohbet yapabilirsin. Fakat mesai saatleri içerisinde lütfen sohbet odaları hizmeti veren sitelerden mutlaka uzak durmalısın. Sosyal sohbet platformlarında devlet size chat yapsın, sevgilisiyle veya eşiyle konuşsun diye maaş vermiyor.

Devlet sizlere vatandaşın müşkülünü halletsin, işlerini yoluna koysun diye maaş veriyor. Devlet kademesi kimsenin babasının çiftliği değildir. Ben hem chat yaparım hem işimi yaparım diyorsan mutlaka yalan söylüyorsun. Bir koltukta iki karpuz taşınmaz, ya chat yaparsın ya işini yaparsın vesselam.

Memurlarla Sohbet Odaları

Memurlarla Sohbet Odaları

Mehmet GÜÇKIRAN 538 Defa Okundu
Cevap bırakın