Sohbet Girişi

Türkiye Burada Ortam Kuruyor

kullanıcı
şifre
ZSohbet V2   ZSohbet V1
mirc indirFarklı Sürümle Bağlan mirc indirMirc İndir

Türkçe Sohbet

Türkçe Sohbet

Türkçe Sohbet

Türkçe Sohbet Odaları tüm dünyada Türkçe konuşan insanların bir arada aynı çatı altında sohbet etmesini sağlamak amacıyla kurulmuş, yeni dostluklara ve arkadaşlıklara olanak sağlayan bir ortam sohbet platformudur.

Ortam.org, bu yapılanma ile dünyadaki tüm insanları bir arada tutmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda sitemiz 18 yaşını doldurmuş tüm bireylere açık bir platformdur. İnsanların sosyal ilişkilerini kuvvetlendirmek, birlik ve beraberliği sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Seviyeli ve nezih bir ortamda bir araya gelen seçkin kullanıcılarımız sayesinde vaktin nasıl geçtiğini anlamayacak, yaptığınız muhabbetlerden sonuna kadar zevk alacaksınız. Yaklaşık 15 senedir İRC CHAT kültürüne gönül vermiş güzide kullanıcılarımız sayesinde sohbet odalarımız her kesimin takdirini ve teveccühünü kazanmıştır.

Sohbet sitemiz ayrım gözetmeksizin her dili konuşan kullanıcılara açık olmakla birlikte, sitemizde konuşulan ortak dil Türkçedir. Türkçe bilmeyen yabancı konuklarımız için global kanallarımızda gönüllü hizmet veren tercümanlarımız mevcuttur.

Türkçe Chat

Fakat insanlarla daha rahat iletişim kurulması açısından Türkçe’nin öğrenilmesi zaruri ve elzem bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü sitemiz, Türk ve Türklük sevdalısı bir site olarak kökenleri çok eskilere dayanmaktadır.

Bu nedenle Türkçe’nin en güzel konuşulduğu bir platform olmaya özen göstermektedir. Sohbet odalarında öz Türkçe dediğimiz İstanbul Türkçesi konuşulmakta, Türkçe’nin yanlış ve özentisiz kullanımı halinde hem yöneticiler, hem de diğer kullanıcılar tarafından gerekli tekzip ve düzeltmeler yapılmakta, buna son derece dikkat edilmektedir.

Mobil Türkçe Sohbet

Türkçe sohbet odalarında, güzel Türkçe’mizin düzgün şekilde yansıtılması amacıyla hassasiyet gösteren tüm yönetici ve kullanıcılara teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Sevgili kardeşlerim, Bilgisayar, Tablet, Telefon, Android, İOS gibi işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarla hızlı ve güvenilir chat yapmanın zevkine hep birlikte varacaksınız. Sohbet sitemiz Dünya standartlarına uygun olarak, çağın gerektirdiği son sistem teknolojik olanakları kullanmaktadır.

Ana sayfamızda bulunan mobil uygulamamız tamamen kullanıcı dostu ve güvenilirdir. Kullanması son derece kolay, tek tıklamayla odalara bağlanacak şekilde dizayn edilmiştir. Ayrıca web sitemizin ana sayfasından da uygulama indirmeden güvenle bağlanabilirsiniz. Mobil sohbet deneyimini en iyi şekilde yaşamak için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Farklı Konu Başlıklarımıza da Bakmak İster misiniz?

Türkçe Sohbet

Türkçe Sohbet

Mehmet GÜÇKIRAN 661 Defa Okundu
Cevap bırakın