Sohbet Girişi

Türkiye Burada Ortam Kuruyor

kullanıcı
şifre
ZSohbet V2   ZSohbet V1
mirc indirFarklı Sürümle Bağlan mirc indirMirc İndir

Mobil Sohbet Odaları

Mobil Sohbet Odaları

Mobil Sohbet Odaları

Mobil Sohbet odaları akıllı telefonların artması, teknolojik gelişmelerin takip edilemez şekilde yükselmesi nedeniyle önemli bir ivme kazanmış durumda.

Yeni çıkan telefon modellerini takip etmek, her yeni çıkan telefona sahip olmak neredeyse imkansız hale geldi, android, İPHONE vs derken çok fonksiyonel özelliklere sahip telefonları kullanmaya başladık. Bu telefonlar sayesinde sohbet sitelerine bağlanmak daha kolay hale geldi.

Akıllı telefonların tarihi şurada çok yeni bir konu. Eskiden sohbet odalarına bağlanmak için mutlaka bir masa üstü bilgisayar ya da laptop olması lazımdı. Şu anda nerede olursanız olun, ister deniz kenarında ister dağ başında, akıllı telefonlarınız ile ortam.org mobil sohbet odalarına hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Mobil Sohbet Odaları Nasıl Çalışır

Mobil sohbet odaları, benzer düşünce ve fikirlere sahip insanların, birbirleriyle tanışma, arkadaş olma, birliktelik yaşama gibi gayeler çerçevesinde toplanıp bir araya geldikleri yerlere verilen isimdir. Bu sohbet odalarında Dünya ve Türkiye’nin çeşitli illerinden farklı insanlara rastlamak mümkündür.

Ortam.Org sohbet odalarımıza üç büyük kentimiz (İstanbul, Ankara, İzmir) başta olmak üzere diğer illerden de katılımın oldukça fazla olduğu gözlemlenmektedir. Bu sohbet odalarına gelen kişiler, belli bir zaman sonra artık alışkanlık veya bağımlılık diyebileceğimiz bir seviyeye gelerek gün içerisinde sürekli sohbet odalarımızı ziyaret etmektedirler.

Mobil Sohbet odalarımız içerisinde global kanallarda chat yapabildiğiniz gibi, dilediğiniz ve ikna ettiğiniz kişi ile bire bir özel pencerelerde muhabbet etme şansına sahip olabiliyorsunuz. Elbette sohbet odalarımız içerisinde chat yaparken saygıyı ve sevgiyi korumanızı her makalemizde belirtmemize gerek yok, karşıdaki insana ne şekilde hitap ederseniz, o şekilde karşılık alırsınız.

Çünkü meşhur bir söz vardır, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim. “İstediğini söyleyen, istemediğini duyar”. Her ağzınıza geleni, her beyninizden geçeni ölçüp tartmadan kanallara yazmayın. Mobil sohbet odaları sayesinde sosyal bağlarınızı güçlendirebilir, arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz.

Mobil Sohbet Arkadaşlıkları

Fakat bir dip not olarak belirtmek istedim. Ben makaleler yazarken insanları bazı konularda uyarırım. Sosyal bağlarınızı ve arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz dedik ama; Sosyal medyadan edindiğin arkadaş çevresi saman alevi gibidir. Yani kalıcılığı yoktur.

Gerçek arkadaşı gerçek hayatta edinmek önemlidir. Örnek verecek olursak facebook sayfanda 300 tane arkadaşın var, acil bir kan ihtiyacı oldu seslendin, hiç bir tanesini ortada göremezsin. O yüzden sizlerden özellikle istirham ediyorum, sanal dünyayla yatıp, sanal dünyayla kalkmayın. Lütfen dünyamıza yani gerçek dünyaya geri dönün. Bir başka makalede görüşmek ümidiyle hoşça kalın.

Mobil Sohbet Odaları

Mobil Sohbet Odaları

Mehmet GÜÇKIRAN 708 Defa Okundu
Cevap bırakın